Info om billetter og rabatter

Når du køber billet til en koncert på Walthers kan du altid vælge mellem ungdomsbilletten eller den almindelige voksenbillet. Typisk starter vores koncerter klokken 20.00 og dørene åbnes en time før. For helt aktuelt tidspunkt henviser vi til vores musikprogram her på siden.

Ungdomsbillet

Denne billettype er til dig der er under 18 år gammel på koncertdagen, eller hvis du har et gyldigt studiekort. I begge tilfælde skal du kunne fremvise ID.

Voksenbillet

Denne billettype er til dig der er fyldt 18 år og ikke har studiekort. Dette svarer altså til en almindelige koncertbillet.

Øvrige billetter

Af og til laver vi arrangementer med Skanderborg Jazzklub, Gamle Walther eller andre foreninger. Det kan betyde at deres medlemmer får en speciel rabat på denne aftens arrangement. Gør man det vil man modtage en kode som skal indtastes på vores billetshop ved køb. Vi henviser til vores samarbejdspartnere i dette tilfælde. De sørger for at medlemmer får koderne tildelt.

Salg i døren

Hvis en koncert ikke er udsolgt kan du også købe billet i døren. Her pålægger vi et gebyr på 25,- for at håndtere salget. Så vi anbefaler altid at købe online i vores billetshop.