Juncker

14. september 2024 Kl. 20:00
Juncker

Juncker er en utroligt produktiv sangskriver. Med en længere række album i rygsækken, mange fine anmeldelser bag sig, og altid med nyt på tegnebrættet, besidder Juncker en sjælden musikalsk ihærdighed, som bliver ved at udfolde sig. Juncker brød første gang igennem med hittet ’Mogens og Karen’. Han ramte den danske folkesjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven.

 

Det er over 20 år siden, og sangen spilles stadig flittigt i radioen, ligesom mange af hans andre sange også får spilletid. Senere har Juncker leveret hele fire titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete, danske TV-programmer i nyere tid – “Kurs mod fjerne kyster” med Beha-familien. I 2022 deltog han i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ’Kommet For At Blive’. I april 2023 udsendte han det anmelderroste album ‘Nattergalen Findes’ – et album hvor Juncker har sluppet sig selv fuldstændig fri som sangskriver.

Albummet blev modtaget med flere 4 og 5- stjernede anmeldelser og blev bl.a. “Ugens Album” på P5. Jyllands-Posten gav 5 stjerner, og skrev bl.a.: ”Det er decideret meningsløst, at denne mand endnu ikke har fået sit kommercielle gennembrud”.

Det er svært at være uenig med den udmelding, for Juncker bliver ved. Han udgav i starten af 2024 singlen ”Det Jeg Prøver At Sige”, efterfulgt af ”Gå Gå Gå” som optakt til det nye album, der udkommer sidst i 2024.

Billetter

Voksen Ståplads

DKK 175

Køb billet

Vi ses her

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
8660 Skanderborg

14. september 2024, Kl. 20:00