Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vestbo Trio

18 april // 20:00 - 22:00

- 125 DKK

Vestbo Trio

– Nyt album og turné i 2024!

Ovenpå en række fede samarbejder og succesfulde udgivelser er Vestbo Trio tilbage med det nye trioalbum “Out of Place”. Denne gang er trioen rykket ud af pladestudiet for at indspille musikken on location i et stemningsfuldt rum, som danner den akustiske ramme for albummet. “Out of Place” er indspillet på Skive Theater, hvor trioen stillede op midt på gulvet i den smukke sal og optog musikken live. Albummet har allerede fået 4 stjerner i GAFFA, og gik ind som #2 på den danske vinyl top 40.

Vestbo Trio er et veletableret navn på den danske livescene, hvor deres stemningsfulde instrumentalmusik har fundet et bredt publikum. Med gode melodier og en dynamisk bandlyd, blander trioen jazz, blues og folk i et charmerende mix, som spænder fra det akustiske og nære til det medrivende og groovy.

Trioens seneste udgivelser er GROOVES (2022) sammen med Uffe Steen Trio og “Reflector” (2021), som blev udgivet worldwide sammen med DALI. Begge udgivelser blev nomineret til en DMA som Årets Blues Album. I 2019 udkom albummet “Gentlemen…” som blev indspillet i Mark Knopfler’s studie i London, og strøg til tops som nr 1 på den danske Vinyl Top 40. Mange vil desuden kende Vestbo Trio fra deres koncerter i HiFi Klubbens butikker, samt for deres 3 optrædener på Smukfest mm.

Guitar: Michael Vestbo
Bas: Jesper Smalbro
Trommer: Eddi Jarl

Anmeldelser:

– “From jazz, blues and porn-star funk to Waits/Cave noir crankiness, there’s something for everyone in this beautifully crafted album of eclectic instrumentals” (Wud Records, UK)

***** (GAFFA, for albummet “Grooves”, 2022)

**** “Magnetisk kammerjazz fra Aarhus” (GAFFA, for albummet “Gentlemen”, 2019)

– “A completely magnificent recording!” (The Vinyl Anachronist om “Gentlemen…”, 2019)

– “Vestbo Trio’s instrumentale lydunivers er en ren guldgrube at dykke ned i” (Bluesnews, om “Reflector”, 2021)�

Detaljer

Dato:
18 april
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
125 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
18 april
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
125 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps