Indlæser Begivenheder

« All Events

The Beach Berserkers – Support: Dead Racoon Riot

18 maj // 20:00 - 22:00

- 100 DKK

Bølger, høj sol, kolde forfriskninger, liv og glade dage. Kort sagt: Instrumental rock ’n surf til godtfolket! The Beach Berserkers har for nylig udsendt debutalbummet, REVENGE OF THE SKINNY FAT SILVERBACK. Det skal nu fejres på Walthers Musikcafé, hvor bandet vil spille to sæt, der både appellerer til såvel nærlyttende som dansegale festdeltagere.

Stilen er instrumental retro-rock med masser af tempo, rumklang, syngende guitarer, smældende lilletromme og bølgende bas. Lyden af 60’ernes surffilm og Tarantinos 90’er-klassiker Pulp Fiction. En musikgenre, der opstod i de tidligere 1960’ere sammen med surf-trenden i de sydcaliforniske strandbyer.

Koncerten vil foruden bandets egne numre byde på udvalgte surf-klassikere såsom Misirlou og Wipeout – ligesom der vil være stilmæssige afstikkere til filmmusikken fra både James Bond og diverse spaghettiwesterns. Sideløbende med de musikalske udskejelser vil der køre videoklip med optagelser fra Californien og omegn. Sæt sommeren i gang!

Dead Racoon Riot:
Det er surf & western, det er vildt, smukt og dansevenligt. Du kommer på en rejse gennem filmiske universer, storslåede lydlandskaber, hvor spioner og bevæbnede outlaws lurer rundt om hvert et hjørne. En episk guitarfortælling med mexican standoffs og hæsblæsende jagt på hesteryg gennem golde ørkener, forbi det brusende hav til bjergenes tinder.
Voks surfbrættet, grib seksløberen og kom med!

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
18 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
100 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
18 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
100 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps