Indlæser Begivenheder

« All Events

Rigmor

12 september // 20:00

- 150 DKK

RIGMOR DRAGER PÅ EFTERÅRSTOUR 2024

OPLEV DET MEDRIVENDE OG EKSPRESSIVE BAND RIGMOR TIL EFTERÅRET, NÅR DE TAGER PÅ ANDEN DEL AF DERES ALBUMTOUR “VÆLTER VI MØRKET”

Rigmor er et dansksproget indierockband, der består af Sarah Wichmann, Oliver Stewart, Victor Sousa og Lasse Lykke.

Bandet udgiver i marts 2024 deres næste album og tager i den forbindelse på releaseturné i både ind-og udland. Sidste år udgav Rigmor debutalbummet “Glade blinde børn”, som fik store roser af anmelderne, blandt andet fem stjerner i Gaffa og en anbefaling i Weekendavisen, hvor anmelderen Klaus Lynggaard skrev, at Rigmor er et band, han “glæder sig til at opleve live”.

Og netop live har Rigmor markeret sig som et af Danmarks stærkeste nye skud på stammen. I 2022 optrådte bandet på SPOT Festival, Roskilde Festival, i DR’skoncertsal og på utallige danske spillesteder under efterårstouren “Glade blindebørn”.

Bandets live performance kendetegnes især ved deres dynamik, autenticitet og energiudladninger, som du bl.a. kan høre på live EP’en “Live fra Roskilde Festival 2022”.
Stærkt efterfulgt af stærke og udsolgte shows i 2023 og 2024. Også i udlandet har Rigmor gjort sig bemærket vedudgivelsen af deres live session på den amerikanske radiokanal KEXP. Live sessionen, som blev udgivet på KEXP’s YouTube-kanal, har over 100.000 afspilninger -og bandet har siden sendt deres dansksprogedemusik til hele verden og medvirket i interviews i bl.a. Polen og Malaysia.

Efter en vellykket forårstour i marts måned med udsolgte show i Taastrup, Odense og København tager Rigmor til efteråret afsted med fokus på danske spillesteder og på at skabe en nærværende og bjergtagende liveoplevelse.

Arrangør oplyser:

Døre: 19.00

Detaljer

Dato:
12 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
150 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
12 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
150 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps