Indlæser Begivenheder

« All Events

Enna Ho

13 juni // 20:00

- DKK75

ØKOLOGISK POP OM VEJEN MOD VOKSENLIVET

Vær med, når Enna Ho for første gang spiller sin egen musik på hjemmebane i Skanderborg. Den erfarne sangerinde har optrådt på masser af scener med både jazz og pop i årenes løb, men aldrig med de sange, hun selv har skrevet og gemt i skuffen igennem 15 år. Ikke før hun i januar spillede sin debutkoncert for på et udsolgt, lille spillested i Aarhus, og nu er hun så klar til sin anden koncert nogensinde.
Glæd dig til at høre økologisk pop med det ene ben i jazzen og det andet i viserne. Enna Ho synger om det både smukke og svære ved at være menneske. Om at være barn, forelsket, i stykker, voksen, lykkelig og bange. Om at være eksiljyde i København. Og om at blive mor.
Med stemninger fra det storslåede, rå og intense til det inderlige, nære og finurlige, vil koncerten byde på oplevelser for hele følelsesregisteret, ikke mindst hjulpet på vej af Enna Ho’s smukke og alsidige stemme, der fortæller historier om vejen ind i voksenlivet på både dansk og engelsk.
Bag kunstnernavnet Enna Ho står Johanne Haagerup, der er vokset op ved Mossø, og med sig på scenen har hun musikerne Anne Reil-Gammelgaard på klaver, kor og guitar, Kristoffer Bæk Kortegaard på kor og trommer og Casper Gamborg på bas.

Detaljer

Dato:
13 juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
13 juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps