Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BÆNCH

30 marts // 20:00 - 22:00

- 50 DKK

Et ungt dansk post-punk/rockband udforsker en stemningsfuld og dynamisk rocklyd med internationalt potentiale. Mørke guitar elementer, ekspressive synthflader samt en melodisk og længselsfuld vokal skaber en storslået, upoleret og autentisk lyd, som lægger sig i et tomrum på den danske musikscene.

Den live-anmelderroste kvartet BÆNCH annoncerer en omfattende forårs-turné, der bringer dem til mere end 20 spillesteder rundt i det danske land. Med guitarer hængende under bæltespændet og spritnyt materiale i ærmet garanterer de et intenst og slående energisk show, der præsenterer et liveband i absolut topform

I sæsonen 2022/23 deltog BÆNCH i talentkonkurrencen Quasar Live, og til en skarp og ambitiøs finale på Jelling Musikfestival blev de udnævnt til vinderne af Quasar 2023.

Gaffa skrev om bandets optræden i finalen: “De kan deres stadion-venlige postpunk til fingerspidserne. Bevæbnet med guitarer, trommer, synths og tjekkede frisurer virker de parate til at indtage langt større scener”

BÆNCH har gæstet Smukfest 2023, SPOT 2022 og 2023, Uhørt 2023, samt deltaget i Frekvens Tour 2020, Quasar Live 2021/22 og Rock The Region 2022.

Deres koncert på sidste års SPOT Festival tiltrak et engageret og omfattende publikum og modtog rosende ord fra bl.a. Bands of Tomorrow og Gaffa, som skrev:
“Forpint vokal med melodisk tungsind. Man rammes af en nedrivningskugle forklædt som lydmur. Hold da helt Manchester, hvor er der blevet leveret afstraffelse af Korg, Fenders og ikke mindst energiniveau.”

BÆNCH debuterede i februar 2022 med DIY-konceptalbummet Presence of Everything, indspillet og udgivet af bandet selv – hvorfra førstesinglen ”Absence of Nothing” fik airplay på P6 Beat og havnede på den store redaktionelle Spotify-playliste ’Rock DK’.

Nu lægger bandet an til udgivelse af spritny musik, som fans kan høre en forsmag på i forbindelse med forårs-turnéen.

Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
30 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
50 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé

Detaljer

Dato:
30 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
50 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé