BATTLE OF BANDS

Her kan du tilmelde dig årets Battle of Bands, hvor de indledende runder afholdes 29. og 30. november 2019 – Finalen er den 22. februar 2020.

For at deltage i konkurrencen skal I kunne spille disse dage. Formularen herunder skal blot udfyldes med relevant info. For at kunne deltage er det vigtigt at pointere, at minimum et af bands medlemmer skal have bopæl i Skanderborg Kommune på spilledagene.

Et dommerudvalgt vil vurdere det indsendte materiale og udvælge bands til de indledende runder på Walthers Musikcafé. Tilmeldingen lukker onsdag den 6. november kl 24:00 – Umiddelbart bagefter vil de udvalgte bands blive kontaktet og annonceret.

Mere information om konkurrencen

Indledende konkurrence: 

Blue On black ▪ Skanderborg Musikklub ▪ Skt. Georgsgården ▪ Kulturskolen Skanderborg er alle partnere i denne konkurrence.

En Jury fra Walthers Musikcafe og Industriens Musikforening udvælger bands blandt de tilmeldte. De indledende konkurrencer afholdes fredag og lørdag den 29. og 30. november 2019 på Walthers Musikcafe, hvor en juryen og publikum i fællesskab vælger de 4 bands, som skal gå videre til finalen. 

Finalen: 

Lørdag en 22. februar 2020 afholdes finale i Battle of bands 2020 på Walthers Musikcafe.Her vil de 4 vinder bands fra de to indledende konkurrencer skulle dyste om pladserne. Til udvælgelse vil der være en Jury der sammen med publikum skal afgøre hvilke to bands band der løber med placeringerne og de fine præmier: 

1. Pladsen giver et spillejob på Smukfest 2020 incl et honorar på 10.000,- 
2. Pladsen giver et spillejob på Walthers Musikcafe incl et honorar på 5.000,-

Tilmelding her:

Kort beskrivelse af genre, band og personerne bag