Indlæser Begivenheder

« All Events

Youngblood ▸ Ea Kaya + Artifact Collective

2 marts // 20:00 - 22:00

- DKK 50

02/03/19 ❯❯ Entré: 50,- ❯❯ Walthers Musikcafé

Walthers har plukket de sprødeste navne fra den spirende urban skov, som du kan glæde dig til at høre live, hver måned på dit lokale yndlingsspillested. Konceptet omfavner ungdommen, musikken og attituden: YOUNGFUCKINGBLOOD.

Denne aften præsenterer vi:

❯❯ EA KAYA

Du kender hende måske bedst fra hendes nyeste single “Don’t Complicate it” – et solidt pop bop, der har ramt den danske radio med raketfart. Det samme har Ea Kaya siden hendes optræden på SPOT Festival i 2018, og det er helt sikkert ikke det sidste vi kommer til at høre fra hendes side.

Det unge, danske talent både skriver og synger sine egne sange, og hun har altid vidst, at det skulle være musikken. Den agerer outlet for Ea Kayas følelser, når livet bliver frustrerende, for ærligheden fungerer godt i musik, har hun erfaret.

”Grunden til at jeg laver musik er, at jeg tit er frustreret over nogle ting i livet – og så kan jeg få lov til at råbe det ind i mikrofonen. Jeg har altid haft svært ved ikke at sige min helt ærlige mening, og det har ind i mellem fået mig i ballade. Jeg fandt ret tidligt ud af, at det ikke har de helt store konsekvenser, hvis jeg siger det via mine sange.”

❯❯ ARTIFACT COLLECTIVE

Gruppen her har også haft stor succes efter deres optræden på SPOT Festival samt massere af spilletid til deres single “Light Blue” på P3. Til sammen spår det en lys fremtid for de seks unge kunstnere fra København, der spiller pop med referencer til både soul og r&b.

Artifact Collective er melankolske tankestrømme med store armbevægelser. Det handler om hengivenhed i Firenze og lange nætter i Nordvest, når drengene trækker en dyne ned over hovedet på dig, som på en og samme tid føles provokerende kold og brandvarm.

Bandets forskellige personligheder skaber i fællesskab kollektivets unikke lyd der er karakteriseret af musikalsk kvalitet og skarpe produktioner med organiske elementer – blandt andet med trombone som en del af lyduniverset, der tvinger dit pophjerte til at være ekstra opmærksomt.

✖ Dørene åbner: 19.00
✖ Billetter: 50,-
✖ +16 efter 22.00
✖ +18 ved køb/indtag af alkohol
✖ Gyldigt billede ID skal kunne fremvises på forlangende

Detaljer

Dato:
2 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/eakaya?fbclid=IwAR2Lra3JyzQxxuKFJxVMjToHtYdqI844ME3afG05dbuE4VkcV47X7EkY9kc

Detaljer

Dato:
2 marts
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/eakaya?fbclid=IwAR2Lra3JyzQxxuKFJxVMjToHtYdqI844ME3afG05dbuE4VkcV47X7EkY9kc