Indlæser Begivenheder

« All Events

Youngblood ▸ Baby Bino + Yung Asti + Michael Williams + Lillebittebock

15 februar // 19:00 - 22:00

- DKK 50

16/02/19 ❯❯ Entré: 50,- ❯❯ Walthers Musikcafé

Walthers har plukket de sprødeste navne fra den spirende urban skov, som du kan glæde dig til at høre live, hver måned på dit lokale yndlingsspillested. Konceptet omfavner ungdommen, musikken og attituden: YOUNGFUCKINGBLOOD.

Denne aften præsenterer vi:

❯❯ BABY BINO

Den 22-årige rapper Baby Bino, er en af de mest prominente frontfigurer på den danske trap scene lige nu. Kender du ham ikke fra Pizzagang, kender du ham fra Rig Forevigt, 25/8 eller for at lave et turbo “cash ud” på et Rolex. Baby Bino skriver selv sine tekster, der tager udgangspunkt i hans og gang’ets dagligdag og livsstil. Ifølge Baby Bino selv, skal man kunne “turne up” og “føle sig selv”, når man lytter og synger med på tracksene. Den bemærkelsesværdige livstil er en vigtig del af musikken og udtryksformen.

❯❯ YUNG ASTI

Yung Asti er 16 år. Han går i skole, selv om han ikke er specielt begejstret for det, og så hænger han ud med sine venner, drikker Fanta og laver penge på sin rapkarriere. Yung Asti har gennem de seneste år gjort sig bemærket med sine hits, “Text Mig”, “Jeg For Fed”, “Rapstjerne” og “For Sig Selv”. Sangene handler om at være ung, score damer og bare generelt have det som en konge i en meget ung alder. Til dagligt er Yung Asti en del af rapkollektivet 25/8.

❯❯ MICHAEL WILLIAMS

I slutningen af 2018 udgav den unge rapper Michael Williams sin første officielle single “Gas”. Ovenpå undergrunds hittet “Tar den ik'”, har Willy for alvor cementeret sig fast som en af de mest spændende nye trap artister i Danmark. Med inspiration fra kunstnere som Migos, Lil Uzi Vert og Travis Scott, leverer Michael Williams på samme måde trap musik med drive, energi og massiv hype.

❯❯ LILLEBITTEBOCK

Lillebittebock er en unik skikkelse i den danske undergrund og er af Soundvenue udnævnt som nr. 1 af 10 rappere du skal holde øje med i 2018 – og det er ikke uden grund. Sammen med sin producer Sød Soba leverer han tracks med interessante beats, melodisk levering over reflekterede, dybere tekster i et univers der stadig inviterer til turnup.

✖ Dørene åbner: 19.00
✖ Billetter kun i døren 50,-
✖ +16 efter 22.00
✖ +18 ved køb/indtag af alkohol
✖ Gyldigt billede ID skal kunne fremvises på forlangende

Detaljer

Dato:
15 februar
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/urban

Detaljer

Dato:
15 februar
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/urban