Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Weekends With Walthers X Xabski

29 april // 19:00 - 02:00

- 65DKK

!!!Kalder alle ungdomsuddannelser i Skanderborg!!!

Walthers er bygget om, og født på ny. Det gælder også for alle jer på både gymnasiet og handelsskolen, da vi på Walthers starter et nyt koncept op. Konceptet hedder Weekends with Walthers og er super simpelt, da det udelukkende handler om at feste. Et koncept der omfavner ungdommen, musikken og fællesskabet og vil blive afholdt løbende på udvalgte weekender fremover hvor artister, store som små, kigger forbi og spiller op til dans og rytmik.

Som noget nyt på disse udvalgte datoer vil det være muligt at købe en velkomstpakke, så man er sikker på at venner og bekendte ikke løber tør for godt at drikke. Velkomstpakkerne kommer til at skifte fra gang til gang, men vil ofte tage udgangspunkt i artisternes sange eller favorit drikkevarer. Så om du er til ”Belvedere og Carnberry ude på fløjene” ligesom Johnson eller mere til ”en halv flaske grenadine og lidt danske vand” som Artigeardit, så kan du være sikker på der en løsning der passer til dig og dine venner.

Til denne åbningsaften har vi fået fingrene i en af dansk hip hop’s største talenter Xabski. Den fremadstormende stjerne på den danske rap-scene -Xabski og Papito –har det seneste års tid gjort sig bemærket med hans karakteristiske flow, særpræget lyd og gennemførte lyrik –et talent udover det sædvanlige, hvilket den nyeste single ’Flower’ i høj grad satte en streg under. Det ligner, at 2021 bliver året hvor Xabski for alvor sætter sig fast på toppen af hitlisterne.Som en af frontfigurerne i en af de mest hypede rap-grupper herhjemme, I$WAAL, har Xabskiværet med til at sætte scenen og dagsordenen det sidste år. Xabski spås til at blive det næste store rap-navnog bannerførere på den danske hiphop-scene, der i øjeblikket er i gang med et generationsskifte, hvor I$WAAL i høj grad har sat scenen med en lydog en stil, der har vakt genklang hos de mere etableret navne som bl.a. Kesi, Gilli, Sivas m.fl.

Så tag dine venner og veninder, kendt som ukendte i hånden, og vær med når vi åbner og genføder Walthers på ny.

Entre: 65 kr
Alder + 16

Detaljer

Dato:
29 april
Tidspunkt:
19:00 - 02:00
Pris:
65DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
29 april
Tidspunkt:
19:00 - 02:00
Pris:
65DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps