Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Total Hip Replacement & Anyankofo (DK/GH)

13 maj // 20:00 - 22:00

- DKK 100

Det aarhusianske orkester Total Hip Replacement drager til april og maj 2022 på deres hidtil største Danmarksturné med et helt særligt album i bagagen, skabt i samarbejde med nogle af de bedste unge ghanesiske musikere lige nu. I et tæt og ærligt møde indspillede musikerne album-met i Ghana i vinteren 2021 og er nu klar til at ramme det danske publikum med en bølge af livs-glæde og groovy musik. Med et varmt og opløftende udtryk og en stærk kerne af samhørighed, handler sangene om møder på tværs af forskellighed, eksistentielle problematikker, romantisk kærlighed og kampen for social lighed.

Forvent et inkluderende og energisk liveshow, med et 10 mand/kvinde stort band på scenen, en stram blæsergruppe og tunge grooves.

“De swinger, groover og brænder igennem på en helt anden måde, og hele huset vugger i stolene fra første takt af.”GAFFA ★★★★★

I mødet mellem reggae, highlife, traditionelle ghanesiske rytmer og global pop, peger projektet fremad med en udadvendt energi og afsøger en ny sound der tilsammen skaber en platform for et fælles sprog mellem musikerne og et globalt publikum.

Total Hip Replacement har blandt andet optrådt på internationale og danske festivaler som Iceland Airwaves (IS), G! Festival (FA), Karibu Festival (TZ), One Love Festival (UK), GrimFest og selvfølgeligt her i Skanderborg på Smukfest

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
13 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
13 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps