Indlæser Begivenheder

« All Events

Thomas Kjellerup

21 oktober // 20:00 - 22:00

- DKK 100 – DKK 200

Siden det store gennembrud med »Anni’s sang« i 1991, har Thomas Kjellerup været en af Danmarks mest efterspurgte troubadourer. Han er en af de få herhjemme, der magter at gå alene på scenen og fastholde og bevæge publikum en hel aften – kun bevæbnet med sin akustiske guitar og sine poetiske og stemningsfulde sange. Den 13. Juni kan han opleves til intimkoncert på Walther Musikcafé i Skanderborg.

Bemærk: Begrænset antal billetter

Thomas Kjellerup har været troubadour på fuld tid og for fulde huse i mere end 30 år nu. Han har på tre årtier og med ti albums skrevet sig ind i rækken af fortællere, der beskriver menneskelivet på godt og ondt. For mange mennesker, som har fulgt troubadouren tæt, er sangene blevet en selvfølgelig del af livet, næsten som et lille tillæg til Højskolesangbogen. Sangene synges både til bryllup og begravelse, og til alt, hvad der måtte ligger dér imellem af hverdag og højtid. Thomas Kjellerup skrev sin første sang i 1979, da han var 21 år gammel, og lige var flyttet til Vestjylland, men han er født og opvokset i Odder, og for knap 20 år siden vendte han tilbage til fødeegnen – i dag bor han i Aarhus. Når han alligevel stadig nu og da kaldes “den vestjyske troubadour” skyldes det nok, at han har skrevet næsten alle sine sange i de 23 produktive år, som han tilbragte i Esbjerg.

De enkle, stemningsfulde tekster og de smukke og utroligt iørefaldende melodier er Thomas Kjellerups særkende. Sangskriverens filosofi har været klar fra starten af: »En god sang kan ikke overhøres. Den har sit eget liv, og finder selv vej til publikum – med tiden…«

Han stoler med andre ord både på sine egne sange – og på publikums evne til at genkende en god sang, når den er der. Mange hundrede koncerter over hele landet tyder på at han ikke behøver at ændre på konceptet.

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100 – DKK 200
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK

Detaljer

Dato:
21 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100 – DKK 200
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK