Indlæser Begivenheder

« All Events

Tenderloud

20 august // 20:00 - 22:00

- DKK 75

Når Tenderloud den 22. december 2021 udgiver tredje album, Ain’t God Flying Low, markeres et 20-års jubilæum, og dermed har vi på Walthers besluttet at de skal kommer forbi og vælte huset.

København, 2001. Tenderloud er med sine eksplosive og intime koncerter blevet yndlinge i den alternative ørkenrocks undergrund. Især Uffe Bangs mørke og sexede sceneoptræden, som sender tak til senpunken, er efterhånden ikke nogen hemmelighed længere. En del af inspirationen kommer fra den amerikanske Denver-scene og den nyere, nordiske scene. Her finder Tenderloud en nerve, et åndsfællesskab og en suadade, som har stor indflydelse i de første år.

Efter mere end ét årtis fravær fra den danske og internationale scene står Tenderloud atter på toget og stempler ind med en kuffert med nye sange. Gennem de seneste to år har Tenderloud arbejdet med materialet til tredje fuldlængde studiealbum. Kellermensch-forsangeren, Sebastian Wolff, har taget bandet kærligt under sine vinger og produceret den kommende udgivelse Ain’t God Flying Low, ligesom bandet blev inviteret med som support på Kellermenschs eftertourné 2021.

Ulig de to foregående albummer, hvor sangene oftest tager afsæt i guitar, trommer og bas, er det nye materiale oftest blevet til i ildske sessions, hvor vokal og ord har styret instrumenteringen.

I musikken præsenteres vi for regnen og andre naturfænomener. For junkien og de elskende, for flagellanten og familiefaren. Og vi møder djævelen, som kommer, når man mindst venter det. Indsmigrende og behagesyg i jakkesæt og slips og blankpolerede, sorte sko.

Tak til jer, der fulgte med og som fortsat lytter. I er grunden til, vi er her igen.

Love, Tenderloud
Arrangøren oplyser
Eventuelt gældende C19 restriktioner vil være gældende

Dørene åbnes kl 19:00

Detaljer

Dato:
20 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
20 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps