Indlæser Begivenheder

« All Events

Steffen Jungersen / Never Say Die – UDSOLGT

26 juni // 20:00 - 22:00

- DKK 50

Hør historien om Black Sabbath og anekdoter fra rockens både mest sejlivede, men også mest udskældte subgenre, fortalt af en, der har været med hele vejen – Steffen Jungersen – krydret med Black Sabbath musik fremført af “Never say die”

Fredag 13. februar 1970 blev heavy metal født, thi den dag udkom Black Sabbaths selvbetitlede debutalbum! og for at det ikke skulle være løgn cementerede de den genre, ved 7 mdr senere at udgive endnu en milepæl, nemlig albummet “Paranoid”

Et usædvanligt foredrag med Gruppen “Never say die” og Steffen Jungersen. Steffen Jungersen bliver mange steder, med den største selvfølge, beskrevet som “en legende i dansk rock”,”rockens sprogekvilibrist” og “DR. Rock”. Jungersens journalistiske virke betød bla. 25 år som musikredaktør på dagbladet BT og flere branchepriser bla. Danish Metal awards og to bøger “Dr. Rock” og “Mig og Lemmy”.

D.30/01-2021 står han på scenen på walthers med den lokale gruppe “Never say die”, som er en forholdsvis ny gruppe, der vil krydre fordraget med numre fra Black sabbaths store musikalske katalog. Selvom “Never say die” er en ny gruppe på den danske rockhimmel stikker de dybt i dansk powerrock. Her er medlemmer fra ROBUDO og fra 80er gruppen KIM SIXX. “Never say Die” blev tidligere på året nummer to ved konkurrencen “Battle of Bands” og arbejder for tiden med deres første album.

Detaljer

Dato:
26 juni
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
26 juni
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps