Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

QMA Concert

2 februar // 18:30

- DKK 30

QMA Concert er en showcase af 6 talentfulde artister repræsenteret af Queer Music Agency.

Program
18.30: Dørene åbner
19.00 – 19.20: Reveal Party (solo)
19.25 – 19.45: Kedde
20.00 – 20.20: Sander Sanchez
20.30 – 20.50: Tandem
21.00 – 21.20: Taralillah

Entré inkl. 1 Ceres Top flaskeøl / sodavand:
30 kr. + billetgebyr

Reveal Party
Emily Holm Nyhuus, der er kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af kompli-cerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og hø-stede roser af både danske og internationale medier.

Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/reveal-party/

Kedde
Kedde er et sønderjysk pop-projekt, der forsøger at sætte ord og lyd til den skrøbelige mands/persons eksi-stens og hvordan man som sådan et menneske, kan tage ejerskab over det.
Han har igennem sine tidlige teenageår, skrevet sange og arbejdet på at perfektionere sin lyd. Som tidligere elev på musikuddannelsen MGK, har han dagligt dyrket musikteorien, samt det, at blive kastet ud i alle former og nuancer af musik.

Kedde er nu klar med et live-set, der giver et indblik i hans artistiske udtryk, og hvad fremtiden har at byde på. Hans lydunivers er baseret på personlige oplevelser, skrevet i dybfølte, jordnære tekster, som skærer helt ind i hjertet, men byder også på et fængende omkvæd, med plads til at lege og fylde rummet ud. Alt sammen båret af hans kraftfulde stemme, der får de to verdener til at smelte sammen, og skabe essensen af Kedde.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/kedde/

Sander Sanchez
Sander Sanchez er en 26-årig singer/songwriter med ophav i Jylland og South Dakota (USA), da han er halv dansk og halv Native American. Hans musikalske stil er meget dynamisk og refleksiv – og er inspireret af store budskaber med poetisk dybde, som leveres med en fængende vokal, der ved første lyt kravler ind under huden på lytteren.

Æstetikken er farverig, og genremæssigt er Sander legesyg og bevæger sig ubesværet mellem pop med rod i 80erne, hiphop-blues, soul, r&b, rock, funk og EDM, der mødes i et eksplosivt og helstøbt udtryk. Sander har trods sin unge alder optrådt i mange forskellige sammenhænge – med sin eget originale musik, i musicals og i TV-sammenhænge, og har blandt andet stået på scenen til World Pride, på Smukfest og til Dansk Melodi Grand Prix.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/sander-sanchez/

Tandem
Tandem er en ung rap-duo, der udforsker livet, døden og alt derimellem. Bagved Tandems hårde hud ligger der en blød kerne. Deres tekster skærer huden op og lader det fosse ud fra kernen med drømmeagtige billeder af mental sundhed, flydende seksualitet og alle de overvejelser, der kommer med at være ung. Tandem er to tynde drengekroppe, der drypper med lingerie, striktøj og selvsikker sårbarhed, og med deres højenergiske liveshow leverer de en tudefest, der pirrer sanser, man ikke vidste, man havde.

Tandem har lige udgivet deres debut EP ‘stormen2mithoved.com’ – en kaotisk introduktion til duoens vilde verden. På fem tracks spænder lyden mellem triphoppet artpop og rendyrket klubmusik, men alting bindes sammen af de dybt personlige og håndværksmæssigt fuldendte rapvers, der byder lytteren indenfor i to unge mænds meget virkelige liv.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/tandem/

Taralillah
Bag kunstneraliasset Taralilah finder man Taralillah Jasmine Hjørdis Hessellund, der med sin kærlighed til musik har skabt sit eget farverige univers. Projektet er opstået på baggrund af musikalske eksperimenter og en inspi-ration fra blandt andet FKA Twigs, Charli XCX, Lady Gaga og Grimes.

To kernesymboler for ‘Magnetic Feels’ debutalbummet er slanger og magneter, for når Taralillah skriver musik føles det som om, der kommer slanger i hendes hoved, og de er blevet et symbol for kærlighedsrelationer; de er tiltalende og smukke, men hvis man træder forkert eller laver en forkert bevægelse, kan de skade dig vold-somt. Derudover har magneterne også været en vigtigt metaforisk inspiration for albummet. De symboliserer en følelse af at være ude af kontrol, at blive trukket ind og ud af sine følelser. De opleves som et chok man bliver ved med at vende tilbage til; ligesom magnetiske poler.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/taralillah/

UBLU
Det københavnske klubrock-band UBLU er et projekt bestående af Adam Spanggaard Saarup, Andreas Darger, Marie Rørbæk og Martina Nielsen. Med hårdt-pumpende dansesange fortæller de om deres tragiske og komiske følelsesliv med det queer begær i fokus. Med sine fire frontperso-ner og sloganet “Abba for goths” fremdyrker UBLU lyden af sin helt egen queer klubrock. Her bliver rockscenens melodrama blandet med natklubbens danse- synteser, to rum der er vigtige for bandet som både frirum og laboratorier for queer
udtryksformer.

For UBLU er rockkoncerten et sted hvor vrede og eufori kan eksistere samtidig så uforbeholdent og teatralsk, at det bliver både morsomt og inderligt. Denne ambivalens er vigtig for bandet. Alt ved UBLU er sexet og alt ved UBLU er cringe. Både det sexede og det tåkrummende tages her meget seriøst af UBLU, der insisterer på at oprigtighed og cringe kan og skal eksistere på samme tid. Fra rocken lader bandet sig især inspirere af den alternative rock fra de sene 80ere og tidlige 90ere, hvor navne som PJ Harvey og Pixies særligt stod ud for dem.
Lyt her: https://queermusic.agency/artist/ublu/

Detaljer

Dato:
2 februar
Tidspunkt:
18:30
Pris:
DKK 30
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
2 februar
Tidspunkt:
18:30
Pris:
DKK 30
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps