Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ravi Kuma – NY DATO

19 oktober // 20:00

- 75 DKK

Det vilde liveact Ravi Kuma har længe arbejdet på nye sange, som udfolder sig i en EP i starten af næste år. Nu er de klar til at komme og sprede deres enestående energi ud i hele Danmark, når de tager på turné i marts og april 2023.Det har været et spændende år for Ravi Kuma, som fikP3’sUundgåelige medsinglen ”Cardio” og har spillet en lang række forskellige festivaler i både Danmark og Tyskland i sommeren 2022. I mellemtiden har producer Aske Knudsen og sanger Sharon Kumaraswamy arbejdet på helt ny musik, som udgives i form af en EP i starten af næste år.

På baggrund af dette tager Ravi Kuma på Danmarksturné, hvor de besøger11 by er i marts og april 2023. Ravi Kuma er klar til at bryde ud med et energisk, højspændtog intenst liveshow, som publikum er kommet til at kunne forvente, men alligevel formår bandet altid at overraske. Med sig tager de både trommeslager og blæsere–Ravi Kuma glæder sig og udtaler: ”Vi vil gerne invitere jer til kærlighedsfest og EP-reveal! Vi kommer Danmark rundt med vores nye friske tracks, som vi er i gang med at gøre helt smoochy smooth, dejlig flabede og klar til jer. Vi tager både vores beautiful blæser friends og voresyndlings trommeslager med os rundt. Så se lige om I har tid til at ses et sted i DK! ”Ravi Kumaskoncerter har fået stribevis af 5 og 6-stjernede anmeldelser gennem årene.

Publikum kan altid regne med at få en stor oplevelse, når Ravi Kuma spillerlive. Det bliver en koncert fyldt med overraskelser, men også hvor publikum kommertilat gåsvedigeog ømme hjem efter koncerten, grundet det højenergiske show. GAFFA skrev også senest at ”Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts”–så er baren sat.

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
19 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
75 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
19 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
75 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps