Indlæser Begivenheder

« All Events

Railroad + Support: Sushi Sunshine

29 august // 20:00 - 22:00

- Gratis

Så er der lagt i kakkelovnen når Railroad denne lørdag aften besøger Walthers Musikcafe i Skanderborg. Kald det blot en hjemmebanefordel.

Det vigtige er, at vi er tilbage i gear efter en lang nedlukning med alvorlig abstinenser for at komme ud og optræde på de danske spillesteder og festivaler.

Vi har brugt Corona krisen (i behørig afstand) til at få gennemøvet nye numre og generelt give vores repertoire et markant ansigtsløft. Det glæder vi os til at fremføre.

Denne aften har vi fornøjelsen af Sushi Sushine som opvarming. Vi medbringer muligvis også et par musikalske legekammerater.

Railroad er et dansk bluesrock band som spiller en kombination af fortolkninger af blues og rock klassikere og egne numre.

Railroad består af fem erfarne musikere med en fælles hang til den tungere del af det blå bagkatalog. Efter diverse udskiftninger de seneste år har Railroad nu fundet det helt rigtige fælles output – og resultatet er en beskidt, uforsødet og direkte lyd der trækker tankerne tilbage til 70’erne, hvor bands som Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers og Dr. Feelgood havde deres storhedstid.

Railroad er: Peter Kruse (vokal og mundharpe), Jesper Tychsen (saxofon), Philippe Rudolfsen (guitar), Niels Jørgen Trans (bas) og Simon Hammelsvang (trommer).

Detaljer

Dato:
29 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2900524573407779

Detaljer

Dato:
29 august
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/2900524573407779