Indlæser Begivenheder

« All Events

Railroad – Returning the Tracks – support Sushi Sunshine

6 juni // 20:00 - 22:00

- Gratis

Railroad: Railroad har eksisteret i over 20 år og har sit udspring i Skanderborg’s pulserende musik- og øvelokale miljø. Bandet består i dag af 5 rutinerede musikere som stammer fra henholdsvis Midtjylland
Bandet drejer sig om en fælles hang til den tungere del af det blå bagkatalog og praktiserer en beskidt, usødet og direkte lyd der trækker tankerne tilbage til 70’erne, hvor bands som Lynyrd Skynyrd, Allman Brothers og Dr. Feelgood havde deres storhedstid.

Railroad har udviklet sig markant over de seneste 5 år og har også haft en større udskiftning i besætningen. Den nye lyd har fået bookere og anmeldere til samstemmende at sammenligne Railroad’s egne sange med det britiske bluesrock band “The Hoax”.

“Vi leverer en musikalsk bluesrock cocktail som kombinerer egne sange med klassikere”, som bandet fælles udtrykker det.

Sushi Sunshine: Sushi Sunshine er et alternativt rockband fra Aarhusomegnen bestående af fem friske fyre i starten af 20’erne. Bandets medlemmer har gennem flere år spillet tæt sammen på tværs af flere musikalske projekter inden de formede Sushi Sunshine, som er et resultat af en fælles kærlighed for hoftesvingende rytmer, legende riffs og forførende melodier inspireret af bands som Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys og Band of Skulls.
Med sit farverige lydbillede der låner genretræk fra blandt andet hardrock, garagerock og post-punk byder bandet på kinddans og flyvespark i et melodisk rum med plads til lidt af hvert.

Detaljer

Dato:
6 juni
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/607257046491984

Detaljer

Dato:
6 juni
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/607257046491984