Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Railroad – Genåbningskoncert – UDSOLGT

6 maj // 20:00 - 22:00

- DKK 100

Vi genåbner Walthers med en lokal succes – I 2019 kunne Skanderborg bandet Railroad (tidligere Railroad Bluesbreakers) fejre 20 års jubilæum. Det sendte bandet på en omfattende tour rundt i Danmark til spillesteder, byfester, MC klubber, og festivaler. Nu har der været for stille – Nu tager vi hul på livemusikken på Walthers.

Railroad er et dansk bluesrock band med rødder i Skanderborg. Vi elsker det blå, og vi elsker det tunge. Det afspejles i lyden som er hentet med inspiration fra Lynyrd Skynyrd, Led Zeppelin, Allman Brothers, Dr Feelgoode, Johnny Winter og mange flere.

I 2018 reformerede bandet sig selv, og med en ny besætning. Det betød bl.a., at repertoiret blev ændret og opdateret, og i høj grad med fokus på gå tilbage til blues rødderne. Af samme grund blev 2019 touren kaldt ”Back to the roots”.

Railroad er fasttømret omkring en svedig lyd og tung bund. Det skal groove, swinge og rocke på en og samme tid. Det skal være en fest og det bliver det.

Bandnavnet Railroad er inspireret fra jernbanestrækningerne der omkranser Skanderborg by og som i barndomsårene lavede en karakteristisk lyd fra tungt gods på skinnerne der dengang kunne høres over den ganske by.

I anledning af koncerten på Walthers Musikcafe har vi – grundet afbud – taget den kompetente bassist Villads Brodal fra bl.a. Kingsfield, ind som sikker bund og han glæder sig, skulle vi hilse og sige.

Bandet består af:
Peter Kruse – Vokal/Mundharpe
Philippe Rudolfsen, guitar
Simon Hammelsvang, trommer
Niels Jørgen Trans, Bass
Jesper Tychsen, Sax

Arrangøren oplyser
Dørene er åben fra 14:00 – 22:00. Og vi har kolde fadøl i hanerne.

Gældende Covid-.19 restriktioner vil blive overholdt

Detaljer

Dato:
6 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
6 maj
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps