Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Purple Painted Statues & Gaardens

4 juni // 20:00

- DKK 50

Purple Painted Statues er et aarhusiansk rockband, der med sin egen dagsorden, siden 2020 har bygget bro mellem alternativ rock og 90’ernes heavy grungescene. Gaardens, som går under det borgerlige navn Kristian Nørregaard, startede sin rejse som solokunstner i starten af 2019, med inspiration fra den tunge og moody grunge verden, de store og syrede lydbilleder fra elektronisk rock, og de melodiske og fængende aspekter i den moderne indie scene.

Purple Painted Statues går deres helt egen vej og lader hverken tid eller trend diktere musikkens retningen. Deres nye EP ’egghead’ udkom i februar 2022 og gør lige præcis dét – peger rockmusikken i en ny retning og danner ramme om en lyd, der helt absolut skal opleves. Følgende er blevet sagt om bandet og deres EP ’egghead’:
”Der er ingen slinger i valsen her. Og jeg synes helt klart man skal tjekke bandet ud, især hvis man er til alternativ grunge-inspireret rock. Purple Painted Statues er efter min mening et nyt spændende band på den danske rockscene.” – Calles Rockcorner

Gaardens har kastet sig over studiet igen. Med en nyfortolkning af The Cure’s ‘The funeral party,’ fra albummet ‘Faith’ fra 1981, forvarsler Gaardens hans efterfølger med en mere rå lyd. Stadium rocken er minimeret, og dream pop’en, DIY og indie elementerne er i højere grad inkorporeret. Gaardens sange er minimalistiske i det melodiske, omend dynamiske og sonisk store, og stræber altså efter at introducere nye og spændende lyde til rockens og musikkens verden.

Detaljer

Dato:
4 juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
4 juni
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps