Indlæser Begivenheder

« All Events

Poul Krebs + Dorthe Gerlach

3 juni // 20:00 - 23:00

- DKK 350

Dorthe Gerlach og Poul Krebs på Fælleden bliver en aften af de helt særlige, hvor du kan opleve de to artister spille mange egne numre, men også spille enkelte sammen. Denne aften bliver den første store koncert Walthers Musikcafé skal arrangere i 2021, så vi lover en aften hvor glæden og oplevelsen ved livemusik er i højsædet.

Det er nærmeste unødvendigt, men her kan du læse mere om de to artister:

Poul Krebs

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet om ”…en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Det nye udspil gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”. Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

Dorthe Gerlach

I Dorthe Gerlachs stemme gemmer der sig tusinde og atter tusinde af historier. Med en enestående klang og et ukueligt nærvær, formår hun altid at tage dig med på en musikalsk rejse af dimensioner.

Det er både stemningsfyldt og nærværende, når Dorthe Gerlach som soloartist spiller op til dans fra sit helt eget ståsted. Her finder du det stille og sårbare – men også det store og buldrende. Alt sammen udfoldet gennem et veldrejet og dansk sprog.

I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget af sig selv i mødet med musikken og sit publikum.

I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop.

Praktisk

Gældnede C19 restriktoner vil bliver overholdt

Dørene åbnes kl 18:30

Detaljer

Dato:
3 juni
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 350
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælledhallen, Skanderborg
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
3 juni
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 350
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælledhallen, Skanderborg
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps