Indlæser Begivenheder

« All Events

Plekter Tour // SORE – Some Kind of Liberty – In Caravans

14 november // 20:00 - 23:00

- Gratis

Plekter Tour m. SORE, Sūraja og In Caravans

Sore
Når SORE går på scenen kan publikum opleve det overraskende blend af lys vokal med syret og svævende musik. Sangene er på engelsk og stilen er inspireret af shoegaze, alternativ og noicepop.
SORE glæder sig til at lukke publikum ind i deres musiske univers med helt nye originale sange, der handler om alt fra fobier til livets op- og nedture. ”Vi glæder os til at mærke publikums reaktion på vores helt nye numre – vi lover, at det bliver helt sårbart – og ret råt”, lyder det fra SORE.
https://www.facebook.com/SOREdk/

Some Kind of Liberty
Some Kind of Liberty er et københavnsk rockband med aner til 90’ernes Seattle-grunge. Gruppen fandt sammen i 2015 og har netop færdiggjort arbejdet på debutpladen som blev udgivet i juli.
På Some Kind of Liberty’s selvbetitlede debutalbum, er bandet ikke bange for at udtrykke følelser eller skrue op for forstærkerne. Med tunge guitarriffs, støjende basspil, desperat dyb vokal og hårdtslående trommer, bringer Some Kind of Liberty grungen ind i det nye digitale årtusind.

In Caravans
In Caravans er et psych-rock band med base i Aarhus. Bandets lyd består af store, flydende klangflader, melodiøs og fremtrædende bas og dvælende, ofte rumklangsindhyllet, vokal.
In Caravans har bl.a. inspirationskilder i neo-psychedelica og alternativ rock, og lydbilledet er desuden præget af bandets forkærlighed for indierock.
Til trods for In Caravans’ kollektive sangskrivningsmetoder har bandet en genkendelig vibe, der er kendetegnet ved kombinationen af guitarer og synthesizers.
https://www.facebook.com/InCaravans

——————————-
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark

Detaljer

Dato:
14 november
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/664844477363829

Detaljer

Dato:
14 november
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/664844477363829