Indlæser Begivenheder

« All Events

Mekdes

18 september // 20:00 - 22:00

- Gratis

Det er gået stærkt for den unge koldingenser, der sidste sommer havde æren, af at åbne Smukfests legendariske Bøgescenen, som vinder af LiveCamp 2019. Nu skal hun i gang med sin første Danmarks-tour, og henover sommeren skulle den nye soul-stjerne have ramt nogle af landets største festivaler, når hun indtager North Side, Jelling og Roskilde!

Ny single varsler mørkere Mekdes.

Men allerførst udgiver Mekdes singlen “In Favor Of You , hvor hun på smukkeste vis lukker melankolien ind i sit catchy r&b-univers i sit første samarbejde med produceren Vasco.
Sangen har hun skrevet til sin familie, og den handler om at fortælle sine nærmeste, at man elsker dem, før det er for sent:
“Jeg er adopteret fra Etiopien, og tænker ofte på, hvordan mit liv kunne have set ud, og på hvor taknemmelig jeg er overfor mine forældre, for alt det, de har givet mig. Det er noget, jeg
har haft med mig altid og noget, jeg synes er vigtigt at minde sig selv om at sige højt,” fortæller Mekdes.
Med sin opløftende neo-soul har hun bragt ny energi til musiklandskabet, og den særlige Mekdes-vibe indtager verden fra basen i Kolding, hvor talentet selv både skriver og producerer sin musik. Soul-stjerneskuddet glæder sig til at arbejde videre på sit kommende album, når sommeren går på hæld og den travle festival-sæson har lagt sig.

Følg Mekdes her:

https://www.instagram.com/mekdesofficial/
https://www.facebook.com/Mekdesofficial/

Der er gratis entré til koncerten

Detaljer

Dato:
18 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/576350306608596

Detaljer

Dato:
18 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/576350306608596