Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mandipira/Lauritsen/Gade/Frost

16 september // 20:00 - 22:00

- DKK 125 – DKK 175

I front er sangerindenMiriam Mandipira. Med rødder i Zimbabwe har hun de senere år været et kærkomment indslag på den danske jazz-og bluesscene. Inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald og Aretha Franklin har hun sunget sig ind I de danske hjerter. Miriam Mandipira giver desudenprøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Med Miriam Mandipira venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner!

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”TheOrganizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Guitaristen Per Gade er en af de mest efterspurgte danske guitarister og er bl.a. guitarist iDRBig Band. Han dækker et bredt spektrum fra swingmusik til blues og moderne jazz. Som solist er han særdeles markant, men samtidig er han en smagfuld akkompagnatør, der altid får det bedste ud af sinemedspillere.

Trioen kompletteres nu af Søren Frost, der efter mange år med Skipper/Just/Frost og DR bigband vil fyre op under trommerne med sine fede grooves. Hans eminente teknik og store kendskab til jazzens og bluesensmange stilarter gør ham til det ideelle valg til et hårdtswingende jazz-og bluesband som dette. Hans kærlighed til New Orleansmusikken i densmange former vil desuden bringe et party-element til bandet.

Med Miriam Mandipira og bandet venter der en oplevelse på højde med de bedste internationale stjerner

Detaljer

Dato:
16 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 125 – DKK 175
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
16 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 125 – DKK 175
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps