Indlæser Begivenheder

« All Events

Magtens Korridorer

27 november // 20:00 - 22:00

- DKK 300

Der er et sandt rockeventyr i vente, når Magtens Korridorer til november drager ud på en landsdækkende akustisk turné ”Det bliver akustisk, sid-ned-koncert og helt igennem usædvanligt for os. Lidt angstprovokerende og ret fedt.” Sådan lyder ordene fra det populære rockband, som nu inviterer sine fans ind til en helt speciel koncertoplevelse.

Ønsker du at spise inden koncerten, kan dette tilkøbes efter valg af koncertbilletterne.

Magtens korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdig’, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk rocks nye magthavere’, og i dag er Johan Olsen (Vokal), Anders Ramhede (trommer), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys) og Terkel Møhl (bas) massivt etableret på den danske livescene. Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.

Arrangøren oplyser

Billet købt sammen bliver placeret sammen. Maks 10 personer i en gruppe. Dørene åbnes kl 19:00 – Dog allerde 17:45 for spisende gæster. Gældende restriktioner sørger vi selvfølgeligt for overholdes, og koncerten afvikles efter det på dagen gældende regelsæt.

Detaljer

Dato:
27 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 300
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælleden
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 DK

Detaljer

Dato:
27 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 300
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælleden
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 DK