Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LYDMOR

9 september // 20:00

- 175 DKK

LYDMOR har turneret verden rundt med sit farvestrålende og bombastiske elektropop- show, og drager nu på tour i en anderledes og mere afdæmpet udgave. Den anmelderroste musiker skifter neon malingen, lys produktionen og de pulserende elektrobeats ud med den blottede sang.

Med dette greb ønsker multikunstneren LYDMOR med det borgerlige navn Jenny Rossander, at vække et anderledes liv i sine maleriske sange.

LYDMOR har altid flirtet med formatet, at optræde alene med sit klaver. I 2018 inviterede ROSA hende til at være en del af deres ”Naked Sessions” under SPOT FESTIVAL og hér viste Jenny Rossander at hendes sange, i dette simple format kunne noget helt unikt.

Kombineret med LYDMORS ligefremme historiefortællinger om sin karrieres, op- og nedture som artist, sit ophold i Shanghai, og det hektiske liv i kunst-orkanens øje, får publikum et indblik i en unik musiker og kunstners krøllede verden.
Det aktuelle album NIMUE blev indspillet på den norske ø Giske, hvor LYDMOR isolerede sig i en måned, og selv stod for hele indspilningen og produktionen. Det anmelderroste semiakustiske album indeholder en blanding af helt nye sange, covers og nye nedtonede udgaver af stærke sange fra Lydmors bagkatalog.

Arrangøren oplyser
Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
9 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
175 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
9 september
Tidspunkt:
20:00
Pris:
175 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps