Indlæser Begivenheder

« All Events

KOPS

15 oktober // 20:00 - 22:00

KOPS er tilbage med ny dansabel single, der får forholdet ud i extremer. Den danske artist og producer KOPS har støt opbygget sin fanskare over de seneste år. Nu inviterer han igen inden for i sit sprudlende univers, når han den 19. juli udgiver sin nye single ’Four Eyes’.

KOPS er tilbage med ny dansabel single, der får forholdet ud i extremer.

Den danske artist og producer KOPS har støt opbygget sin fanskare over de seneste år. Nu inviterer han igen inden for i sit sprudlende univers, når han den 19. juli udgiver sin nye single ’Four Eyes’. Den nye single bygger videre på KOPS musikalske signatur, hvor et væld af genre og virkemidler bobler sammen og bæres frem af smægtende omkvæd og pophooks. Ifølge KOPS handler sangen om, når kæresten er utro med ens bedste venner og om de frustrationer, der følger med. ’

Four Eyes’ følger op på singler som ’Salvation’ fra 2018, der blev P3s Uundgåelige og som siden er streamet over 5 millioner gange. Hans senest udgivelse ’Loved One’ er nu i rotation på flere af Danmarks største radiostationer, mens KOPS sideløbende har gjort sig bemærket som producer – senest på Hans Philips debut single ’Siger Ingenting’.

Bag KOPS gemmer sig 21-årige Oskar Kops Kronback. Han gav i april en udsolgt koncert på Hotel Cecil, der var hans første optræden som headliner, mens han allerede har optrådt på anerkendte branchefestivaler som The Great Escape, by:Larm og SPOT Festival. Mindre end tre uger før ”Four Eyes” udkommer, debuterede KOPS på Roskilde Festivals Countdown Stage. Her fik han mere end 8000 mennesker til at synge og danse med ham til en kæmpe søndagsfest.

Over sommeren skulle han blandt andet have spillet på Musik i Lejet og Smukfest, men til efteråret kommer han forbi os på Walthers Musikcafé og er med til at skabe en forrygende aften!

Detaljer

Dato:
15 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/kops

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
15 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/kops

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps