Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Juncker

6 oktober // 20:00

- DKK 175

Juncker er for alvor kommet op i publikums bevidsthed, da han i 2022 tog det modige valg at deltage i Dansk Melodi Grand Prix med sit eget nummer ’Kommet For At Blive’.

Sidst i 2021 udsendte Juncker sine allerbedste sange på et album, som hedder ”Længere Nede Ad Vejen”. Albummet bliver efterfulgt af en LIVE tour.

Albummet indeholder hits, som ikke tidligere er blevet udgivet på cd eller vinyl bl.a.: ’Wallenberg’ og ’Udover Brønshøj’ – samt et par nye sange, hvor en af disse byder på et samarbejde med Andreas Odbjerg; nemlig nummeret ’Evigheden Mellem Os’.

At Juncker også har leveret hele fire(!) titelmelodier til alle sæsoner af nogle af de mest sete danske Tv-programmer i nyere tid – “Kurs mod fjerne kyster” med Beha-familien – taler også sit eget sprog.

Og om status udtaler Christian Juncker selv følgende:
’Alt for mange ting fes ud i sandet i 2020. Koncerter blev aflyst, og jeg selv var dødssyg med Corona i månedsvis, hvor jeg lå og drømte om ”Mintgrøn Sommerfugl” på hospitalet. Og ikke mindst blev mit 25-års jubilæum sparket til hjørne, som vi ellers skulle have fejret med gendannelse af og koncerter med mine gamle bands Bloom, som vi blev nr. 3 i det daværende DM i rock med! Ditto Junior, som jeg udgav mit debutalbum med.

Juncker fortsætter:
’Men alligevel giver det god mening at gøre status, da jeg nu har skrevet sange på dansk i 26 år siden 1995 – og måske også har været med til at holde liv i netop den dansksprogede sang, som
var ved at uddø i 90´erne. Og at mit pladeselskab og mit bookingbureau har samlet den idé op og gjort det til virkelighed med et dobbeltopsamlingsalbum og en efterårsturne med bandet, gør mig
oprigtigt talt lykkelig. For når man først har været helt nede at vende på intensiv og set sit liv passere revy, ja, så er det en utrolig livgivende oplevelse at se alle sine musikalske aftryk samlet på et album, som det nu er tilfældet. Og jeg glæder mig på en fornyet måde til at komme ud og spille de gamle sange og de nye, som jeg har skrevet til dette album. Bl.a. har jeg skrevet en ny sang sammen med Andreas Odbjerg, som på sin måde har været med til at puste nyt liv i mig. For da Andreas Odbjerg og jeg kommer fra samme lille flække, Næsbyhoved-Broby, udenfor Odense, hvor “Mogens & Karen” – mine gamle naboer – stammer fra og lagde navn til mit gennembrud som solist i 2004, synes jeg, det var en passende idé at spørge Andreas, om han havde lyst til at prøve at skrive en sang sammen, fordi konteksten var så oplagt netop hér “Længere Nede Ad Vejen”, og fordi hans melodiske tæft i mine øjne er uovertruffen’.

Juncker ramte med ’Mogens og Karen’ den danske sjæl med teksten om et nabopar, der trods deres tilforladelige navne nærede giftige bær og en gal hund i haven. Eftertænksomheden og de catchy tekster og kompositioner har altid været kendetegnende for Juncker.

Junckers tekster bugner af kvaliteter, de er spækket med flotte billeder og metaforer men også overdreven melankoli og modløshed.

Anmelderne tog rigtigt godt imod Junckers forrige album, GLOBUS NV (2018), og kaldte det bl.a. ”hans mest helstøbte album” (GAFFA, 5***** stjerner) og ”nogle af hans bedste popsange i karrieren” (Fyens.dk, 5***** stjerner).

NU kan man igen opleve Juncker med evergreens og nye hits…
Og nu med en DMGP sang på sætlisten også!

Detaljer

Dato:
6 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 175
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
6 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 175
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps