Indlæser Begivenheder

« All Events

Jin DeLuca

18 november // 20:00

- DKK 50

Jin DeLuca er lyden af et dystert indie-pop-band, når det er bedst. Med en håndfuld velskrevne og velproducerede singler i bagagen, er Jin DeLuca en stærk kandidat til en af Danmarks nye store indie-bands.
Jin DeLucas dystre og fængende lyd er både personlig, dramatisk og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Jin DeLuca er en cocktail, som giver associationer til Bon Iver, James Blake og The 1975.
Bag akronymet Jin DeLuca, finder man 4 unge mænd, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. De er dybt involveret i alle sangens facetter og dyrker det til perfektion. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og personlige energi.
Jin DeLuca har allerede i deres første år sat deres præg på den danske upcoming scene. I foråret 2020, var der planlagt en mindre Danmarks tour med 10 shows. Desværre blev Jin DeLuca, som så mange andre upcoming artister, ramt af pandemien. I stedet for at lade sig slå ud, brugte Jin DeLuca tiden på at nørde musikken endnu mere. Da deres tredje udgivelse, ‘Silk Screen’, udkom, havde Jin DeLuca fordybet sig i sangens lydbillede. Jin DeLuca sluttede efteråret 2020 stærkt af med 5 udsolgte shows.

Detaljer

Dato:
18 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
18 november
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps