Indlæser Begivenheder

« All Events

I Think You’re Awesome – Support Tunis Sekstet

30 marts // 20:00 - 23:00

- DKK 140

Billetsalget åbnes d. 28.12
20:00 Tunis Sekstet
20:45 I Think You’re Awesome
22:30 Slut

“…The Next Big Thing i dansk jazz!“ – Niels Overgaard, Jazznyt

Få bands har gjort sig mere bemærket på den danske jazzhimmel de seneste par år end I Think You’re Awesome. Med bassist og komponist Jens Mikkel Madsen i front, lader jazz-sekstetten sig inspirere af alt fra legende, afrikanske rytmer til nordiske folketoner, europæisk improvisation og amerikansk sangskriver-tradition. Resultatet er en nyskabende og meget kritikkerrost lyd, som bandet selv kalder indiejazz.

Drømmende, svævende og i smuk harmoni bevæger I Think You’re Awesome sig ubesværet rundt i et stemningsfuldt lydunivers med samspillet som tyngdekræft. Det er jazz som er dragende og vedkommende for alle, det er instrumentale historier om alt lige fra bøger til fodbold, ungdommens minder og fællesskabets tryghed.

I 2019 fylder bandet 10 år og der er siden dannelsen sket utrolig meget for bandet; De har været nominerede til DMA Jazz, er blevet spillet mere end 1000 gange på DR P8 Jazz, haft næsten 300.00 streams på Spotify, spillet udsolgte koncerter i hele landet og modtaget JazznytPrisen på baggrund af udgivelserne Books og Books Live. De har sågar fået lov til at optræde med trad-jazz koryfæet Ole ‘Fessor’ Lindgren til P8 Jazz ALive. Så der er nok at fejre for de seks unge musikere i indiejazz-sekstetten.

I 2018 udkom albummet ’Kiss Your Darlings’, som endnu engang viste nye sider af orkestret og musikerne, der har delt deres musikalske opvækst sammen og gennem de seneste år individuelt, såvel som i bandet, har etableret sig som nogle af de mest spændende musikere, vi har herhjemme lige nu.

Musikere: Jens Mikkel Madsen (bs), Alex Jønsson (gtr), Morten Kærup (gtr/banjo), Lars Fiil (keys), Frej Lesner (perc/electronics), Andreas Skamby (drm).

Koncerten støttes økonomisk af Kultursamvirket i Skanderborg, Skanderborg Festivalklub samt Statens Kunstråd.

Detaljer

Dato:
30 marts
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 140
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/48673/I_Think_You_re_Awesome

Detaljer

Dato:
30 marts
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 140
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/48673/I_Think_You_re_Awesome