Indlæser Begivenheder

« All Events

Hjalmer – trio

5 november // 20:00 - 22:00

- DKK 100 – DKK 200

OBS – NYT VENUE – Capri, Bøgeskoven

Vi har nu fornøjelsen at invitere Hjalmer indenfor i igen til endnu en fantastisk aften. Han har siden sidst han var på Walthers besøgt bl.a. Smukfest og Roskilde festival i 2019, og vi er glade for at kærligheden til de små steder er intakt imens sangene får liv for rigtigt mange mange fans.

”Albummet består af sange om stor ensomhed og stor sorg, og følelsen af at sidde alene og ikke vide om man kan overskue at stå op igen næste dag. Sange om stor kærlighed og stor vilje til at leve og blive ved med det. Sange som kommer fra håbet om, at i morgen alligevel bliver bedre.
Nu glæder jeg mig bare til, at de skal ud og leve, og jeg glæder mig til at høre folk skråle med”.

Hans massive popularitet rækker desuden langt udover de danske spillesteder. I sommer modtog han sin første guldplade for sin debut-ep ”Skabt Til At Være Ung”, og med mere end 25 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer positioneret sig som én af de mest fremtrædende nye navne i Danmark.

Når Hjalmer træder op på scenen, er han i sit rette element. Han er særlig kendt for sit fængslende nærvær og publikumstække, og hans live-optrædener har blandt andet ført til en nominering i kategorien ’Årets Nye Danske Livenavn’ til Danish Music Awards i 2019, samt prisen for ’Årets Nye Navn’ til Zulu Awards og ’Årets Solist’ til Gaffa prisen samme år.

Detaljer

Dato:
5 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100 – DKK 200
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Capri
Dyrehaven 7
Skanderborg, 8660 Danmark

Detaljer

Dato:
5 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 100 – DKK 200
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Capri
Dyrehaven 7
Skanderborg, 8660 Danmark