Indlæser Begivenheder

« All Events

Helhorse

18 oktober // 20:00 - 23:00

Helhorse er klar til at udgive “Hydra”, bandets mest modne album til dato og drager i den forbindelse ud på en række koncerter. Efter at have satset på koncert i Europa, som opvarmning for, blandt andet, Karma to Burn og Phil Campbell and the Bastard Sons, samt opvarmning for bands som Rammstein, AC/DC og Slayer, glæder bandet sig til at komme ud og spille for sit eget publikum igen.
Adskillige har da også ofte omtalt Helhorse som “DKs bedste Live band”, et prædikat som andre bands måske også til tider tilegner sig – men hører hjemme i Helhorse lejeren!

Helhorse nye album “Hydra” viser et band der virkelig tager et musikalsk kvantespring og leverer et værk der vil gå direkte i hjertekulen på alle heavy fans.

Hydra er simpelthen alt hvad du kan begære som elsker af musik med nærvær, kant og pondus – tung pondus!

Hæsblæsende riffs, omkvæd større end Trumps ego og en energi så smitsom at man efterfølgende burde opsøge læge – Hydra er et ren dyrket katarsis for legesyg musikere der spiller med alt på spil og til blodet sprøjter.

Lyrisk centrer albummet sig om at gribe dagen og kanalisere den latente vrede og restløshed ud i et opgør med trivialitet og bullshit!

Albummet er mixet og masteret af lyd geniet Tue Madsen (Gojira, Messugah). Han styrer med sikker hånd bandet uden om den moderne musik verdens over kompresset og udynamisk lyd fængsel. Istedet har har leveret teknikse genistreger på Hydra der giver dig en sprødhed og et kæmpe stort lydbillede ladet med detaljer der giver nye oplevelser hver gang der lyttes.

Detaljer

Dato:
18 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/303651037098064

Detaljer

Dato:
18 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/303651037098064