Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FREKVÆNS

2 december // 20:00

- DKK 50

Vi er ”FREKVÆNS”.
Et band der består af 4 medlemmer fra Aarhus omegn. Vi eksperimenterer med musikken og spiller selvkomponeret musik. Vi kan dog godt lide at nyfortolke allerede eksisterende numre. Vi brænder for musikbranchen og for at starte noget nyt.

Frekvæns består af forsanger og pianist ”Silas Kramer”, bassist ”Magnus Toft”, trommeslager ”Anton Houmand”

og guitarist ”Jeppe Frost”. Vi er alle unge mennesker født i 2006, som har noget nyt, at byde på inden for musikbranchen. Vi eksperimenterer med nutidens musik normer og forventninger.

Vores musik er fusions funk og jazz. Vi bygger op omkring jazz akkorder, et groove der svinger, et fedt guitarriff og ørehængende melodier. Lyrikken skriver guitaristen Jeppe sammen med vores sanger Silas.

Vi elsker at optræde og kaste os langt ud over scenekanten. Når først musikken begynder, får vi publikum all in med vores fede energi og kontakt. På scenen når vi ikke kun ud til publikum, men også hinanden. Vi interagerer med hinanden og sørger for at havde det fedt.

På trods af at vi er unge, har vi en del erfaring med at spille. Vi er alle sammen vokset op i musikken og har spillet hele vores liv. Vi fandt hinanden i Klejtrup musikefterskoles musiklokaler. Her startede vi en ydmyg jam, som udviklede sig til vores første nummer “Flower” Vi fik blod på tanden og mødtes flere gange og så udviklede musikken sig.

Hvorfor navnet Frekvæns?

Frekvens er lydbølger i musikken og vores fokus ligger på, at eksperimenter med frekvenserne i musikken. Frekvæns er skrevet med æ for at symbolisere noget anderledes i vores musik. Derfor hedder vi ”FREKVÆNS”.

Efter vi fandt vores bandnavn, lavede vi sangen ”Wild Girl”, og derefter indspillede og producerede vi nummeret sammen med “Flower” Lige nu arbejder vi på at komponere nyt musik, imens vi arbejder på, at lægge vores sange ud på de forskellige streamingtjenester. Men mest af alt, drømmer vi om at se publikum i øjnene og vise flere vores musik.

Frekvæns er klar på rejsen der først lige er startet. Vi vil byde nutidens publikum, på noget nyt musik og vise dem vores energi, drive og entusiasme for musikken.

Vores største mål er, at nå ud til et bredt publikum, ved at lave det musik vi elsker.

Arrangøren oplyser
Dørene åbnes kl 19:00

Detaljer

Dato:
2 december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
2 december
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps