Indlæser Begivenheder

« All Events

FREDAG

14 marts // 20:00 - 23:00

- Gratis

Det er 3. gang Silkeborg bandet FREDAG spiller deres iørefaldende, danske sange på Walthers musikcafe, og denne gang med et sprit nyt album i bagagen.

Musikalsk befinder FREDAG sig i en moderne fusion af pop, rock, jazz og roots, mens de dansksprogede tekster trækker tråde tilbage til dansk popmusiks guldalder med Anne, Sanne og Lis, Steffen Brandt og C. V. Jørgensen.

“Tror du vi kan finde mening I vrimlen, af folk der forivrer sig, undgå at trænge os op I et hjørne, så vi glider hver sin vej?” lyder åbningslinjen I sangen “Dans Med Mig”.
Og netop den hårfine grænse mellem tosomhed og ensomhed er et afgørende omdrejningspunkt i FREDAGs sange, hvor sangskriver Jeppe Bai afsøger parforholdets genstridige kringelkroge.

FREDAG elsker udvidede harmonier og lækre korstemmer, og de skyr hverken det voluminøse guitartema eller den nøgne singer/songwiter lyd. Det er en flok garvede musikere, der træder på scenen, så du kan forvente både episke soloer, spændstige grooves, sjove historier og indfølt vokal, mens du bliver guidet rundt i FREDAGs vidfavnende musikunivers.

FREDAG er:
Lisa Desirée – vokal
Jeppe Bai – vokal og guitar
Jesper Ormstrup – bas, og kor
Rasmus Riis Sitarz – trommer og kor
Peter Just Rasmussen – keyboards

Detaljer

Dato:
14 marts
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.walthersmusikcafe.dk/

Detaljer

Dato:
14 marts
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.walthersmusikcafe.dk/