Indlæser Begivenheder

« All Events

EmmaDop + Molly Koppel

11 september // 20:00 - 22:00

- Gratis

Dobbeltkoncert med EmmaDop og Molly Koppel.
Koncerten er gratis.
Dørene åbner kl. 19, koncertstart 20.

_______________________

Der bliver åbnet op for et kæmpestort lydunivers og iørefaldende sange, når den århusianske trio EmmaDop gæster ​Walthers​ og giver deres bud på ny, energisk popmusik.

I efteråret 2019 udgav EmmaDop deres to første singler som indkapsler bandets stræben efter højt til loftet, punchy beats og medrivende omkvæd. Vidundergrunden på P3 beskriver debutsinglen “​Fitness​” som ​“Indiepop der spiller på de helt store tangenter.” – “…et fuldstændig vanvittigt lydlandskab”
Hør Fitness her: ​https://www.youtube.com/watch?v=ogzbJbo2Nts

På Emmadops nyeste single ​Uppercut​ eksploderer de i kaos, kærlighed, kanoner og total teenage-lykke! Her skinner Line Søndergaards udtryksfulde vokal og evne til at skabe unikke og fængende melodier, tydeligt igennem bandets massive 80’er inspirerede lyd.

Hør Uppercut her: ​https://www.youtube.com/watch?v=KRjmsJDTZwU

Trioen har optrådt på blandt andet og Uhørt festival og Spot Festival.
_____________________

Molly Koppel er 23 år, sangerinde og sangskriver. Hun har lavet musik i forskellige sammenhænge i mange år og er unægteligt seneste skud på stammen i den musikalske Koppel-familie.

Hun er netop aktuel med singlen ‘What they say’ og ep’en ‘Waves’ der sammen repræsenterer hendes debut som soloartist. Musikken bevæger sig over elektronisk RnB, soul og fængende popmelodier. På Waves viser hun desuden et udtryk der bevæger sig ganske ubesværet fra det elektroniske til det organiske. Molly Koppel præsenterer os både for melankolske tanker, knitrende samples og rørende korharmonier, samt mere uptempo numre der fremelsker en gennemgående urban vibe samt lysten til at danse.

Hos Molly Koppel er vokalpræstation i fokus, og kombinationen mellem det og den moderne urbane elektroniske musik giver hende et unikt udtryk. Harmonien mellem det organiske og det elektroniske bærer melodierne frem således at rytme og beats brydes op med en sårbar og stærk kvindelig vokal samt mere eksperimenterende korharmonier.

Hendes debut Ep ‘Wavesø, blev udgivet 16. august 2019. Ep’en består af 6 numre lavet i samarbejde med Producer/Rapper Jamie Kamara. Alle sangene er blevet til under frit eksperimenterende og legende sessions der har skabt forskellige stemningsbilleder.

Lyt til ‘What they say’ her: https://open.spotify.com/track/6lTDj0XQFF2lx0c3pfCxcD?si=ziGkCH6EQlm9E_DJCQ6BYQ

Lyt til Waves her: https://open.spotify.com/artist/7H0uKjYHHRphJhN3CoPjtb?si=7AAp-K3gQmC718aN5Q_g1g

Detaljer

Dato:
11 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/280093653227786

Detaljer

Dato:
11 september
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/280093653227786