Indlæser Begivenheder

« All Events

Ellen Andersson

31 oktober // 20:00 - 22:00

- 150DKK – 195DKK

Den svenske jazzsangerinde Ellen Andersson har på rekordtid markeret sig som et af de største navne på den svenske jazzscene. Hendes anmelderroste debut-udgivelse “I’ll Be Seeing you” fra 2016 belønnedes straks med den mest prestigefyldte jazzpris i Sverige, “Gyllene Skivan”, da magasinet OrkesterJournalen kårede den som årets bedste jazzudgivelse.

Inden da havde The European Jazz Network udvalgt pladen som en af de ti bedste jazzudgivelser i Europa i september 2016, og anmeldere kaldte den blandt andet for “en sensation”. Det verdenskendte og anerkendte jazzmagasin Downbeat udgav et interview med Ellen Andersson og satte hende dermed på kortet, også udenfor Europa.

Ellen Andersson har en af de mest personlige og særprægede stemmer i skandinavisk jazz lige nu. Med sublim tekstformidling, melodifortolkning og improvisation lader hun alvor og tradition møde leg og nutid, med udgangspunkt i det amerikanske standardrepertoire. Med personlige, nyskabende arrangementer er Andersson blevet mødt med begejstring af både publikum og anmeldere og er blandt andet blevet beskrevet som “en ny verdensstjerne”. Det er da heller ikke usandsynligt, at det store talent vil bringe hende langt, også udenfor Europas grænser.

Ellen Andersson optræder her med et hold af de bedste, danske jazzmusikere:
Heine Hansen, klaver
Thomas Fonnesbæk, bas
Andreas Svendsen, trommer

Pressen skriver:

“[…]et menneske med en helt usædvanlig kunstnerisk tyngde.”
“Så fremragende er hendes pladedebut, at den for mig at se er den mest bemærkelsesværdige og lovende siden Diana Kralls pladedebut i 1993.”
– Ivan Rod, GAFFA

“Det är omöjligt rättvist att en blott 26 år gammal reinkarnation av jazzhistoriens främsta röster ska kunna leverera evergreens med sådan närvaro, värme och skicklighet, att tid och rum nästan helt faller i glömska.”
– Maria Dahlström, Ljusnan

“Plötsligt dyker Ellen upp med en debutplatta som måste betraktas som en sensation. Hon behärskar hela den vokala jazzpaletten, från Billie Holidays innerlighet till Nancy Wilsons tryck. Sällan har väl en sångerska varit så efterlängtad. Äntligen!”
– Johan Norberg, Tidningen VI

PRAKTISK:

Koncerten arrangeres i samarbejde med Skanderborg Jazzklub, og opleves siddende. Der er begrænset publikumsplads så vi sikrer god afstand.

På vores hjemmeside – www.walthersmusikcafe.dk kan du læse mere o hvordan vi afvikler koncerter, så myndighedernes anbefalinger overholdes.

PRIS:

150,- for medlemmer af Skanderborg Jazzklub.
195,- for alle andre

Detaljer

Dato:
31 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
150DKK – 195DKK
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/ellen

Detaljer

Dato:
31 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
150DKK – 195DKK
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/ellen