Indlæser Begivenheder

« All Events

Dune Messiah

8 april // 20:00

- DKK 40

Den Københavnske neofolk artist Dune Messiah har tournéret Europa tyndt de sidste fem år, hvilket har skabt et ry som er svært at undgå. Under navnet præsenterer frontmand Magnus Westergaard et sort-romantisk lydunivers, hvor akustiske guitarer flettes sammen med industrielle trommebeats og fængende melodier.

Med to album udgivelser bag sig på franske og tyske pladeselskaber og en single i rotation på P6 BEAT er Dune Messiah efterhånden blevet et navn man skal holde øje med, og Politiken har bl.a. udtalt at “Den andægtige singer-songwriter kunne meget vel være Leonard Cohens nordiske arvtager.”
Teksterne omkranser eksistensens absurditeter på en Kafkask facon, mens en grænsesøgende instrumentering pendulerer mellem det voldsomme og det skrøbelige, som hvis Leonard Cohen havde haft en rolle i Twin Peaks. På scenen er Dune Messiah en firkløver bestående af Lee Thomas, (trommer) Andreas Bengtsen (el-guitar og bas) og Lisa Jespersen (keys), mens forsanger Magnus Westergaard slår sangene an på akustisk guitar.

Detaljer

Dato:
8 april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 40
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
8 april
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 40
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps