Indlæser Begivenheder

« All Events

DØ CHEF DØ – “Return Of The Basement Rave”

29 oktober // 20:00 - 02:00

- 65 DKK

Efter godt 6 år sætter DØ CHEF DØ kursen mod Walthers og holder en tung elektronisk fest der minder om dem de i deres spæde tider hostede: “Return Of The Basement Rave”

De fire drenge med rødder i henholdsvis Skanderborg, Stilling og Ry skabte tilbage i 2015 DJ- og producer gruppen DØ CHEF DØ, som en hyldest til den særdeles alkoholfyldige drink, der netop havde haft lancering på Walthers Musikcafe. Det var de tunge og mørke kælderfester på Walthers, der dannede rammerne for gruppens musikunivers og længe har de haft lysten til at vende snuden hjemad og give Skanderborg en overdådig elektronisk koncert. Drengene ser mulighederne i at udfolde og eksperimentere den nutidige elektroniske lyd, og ligeledes skabe en liveoplevelse udover det sædvanlige.

DØ CHEF DØ

er en fire mands stor producer- og DJ-gruppe fra Aarhus, bestående af Andreas, Chris, Jonas og Martin. Gruppen så dagens lys i slutningen af 2015. Siden har DØ CHEF DØ spillet gigs i både ind- og udland, hvor de hver gang skaber en tung elektronisk fest ud over det sædvanlige. DØ CHEF DØ udsendte i starten af ’16 deres første single “Jungle Terror”. Efterfølgende har gruppen produceret en EP, remixes og adskillige solonumre, hvoraf disse er blevet udgivet på pladeselskaber som blandt andet Riotville Records (Danmark), Skink Records (Holland), Drop Central (USA) og I AM SO HIGH Recs (England). DØ CHEF DØ har spillet shows fra alt til Distortion og Generator til Smukfest, Gadefest On Tour og tilmed egen klub tour i efteråret 19.

Gruppen er drevet af en enorm energi og passion for den musik, de i fællesskab skaber og præsenterer for deres publikum. Deres musik kommer til udtryk i form af flere elektroniske genre og har fået support fra radioprogrammer i både ind- og udland – herunder Diplo & Friends på BBC Radio 1, den ukrainske DJ Juicy M og danske radiostationer som DR P3, The Voice og Radio ABC.

Denne energi kommer i særdeleshed til udtryk når drengene på scenen holder en fest med deres publikum. DØ CHEF DØ løfter i fællesskab, og i samarbejde med deres publikum festen til et niveau hvor man hverken kan, eller har lyst til at stå stille.

Der blev i december 2016 bragt en artikel på den tyske musikblog “Future Dance Music” hvor gruppens EP blev beskrevet således: “Music that could quite frankly turn a nunnery into a fucking riot”.

Senest har gruppen i 2021 udgivet to singler gennem Universal Music Danmark. Singlerne “Shyboi” og “Dancing On My Own” indgår i et længere EP releaseforløb.

Praktisk info:
• Dørene åbner: 19.00
• +18 ved køb/indtag af alkohol
• Gyldigt billede ID skal kunne fremvises på forlangende.

Detaljer

Dato:
29 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 02:00
Pris:
65 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
29 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 02:00
Pris:
65 DKK
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps