Indlæser Begivenheder

« All Events

Christopher

4 juni // 20:00 - 23:00

- DKK 350

En melodiøs skrædder. En energi, som ruller med tårnhøj fart. En muskuløs vokal, som har vundet indpas på festivaler, i radioen og i anmeldernes hjerter. Christopher er et popikon af ypperste kaliber og netop derfor er vi stolte over at kunne præsentere ham her i Skanderborg på Fælleden.

Christophers urokkelige energi spejler sig i alt, hvad han foretager sig. Siden han i 2012 udgav sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’, har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som knivskarp sangskriver og studieartist, men også som en raffineret performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning. Gennem årene har vi som lyttere ikke blot fulgt en kunstner i konstant udvikling. Vi har også set et ungt talent træde ind i voksenlivet med stil – en transformation, som vi har fulgt på nært hold gennem sangerens personlige tekstunivers.

Christopher er gang på gang blevet anerkendt for sit professionelle performancearbejde – en stålsat energi som smitter helt ned til de bagerste rækker. Der er dømt uhøjtidelighed, ærlighed og en rendyrket eksplosion af energi, når popikonet indtager scenen.

Praktisk

Gældnede C19 restriktoner vil bliver overholdt

Dørene åbnes kl 18:30

Detaljer

Dato:
4 juni
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 350
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælledhallen, Skanderborg
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
4 juni
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
DKK 350
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Fælledhallen, Skanderborg
Skanderborg Fælled 1
Skanderborg, 8660 Danmark
+ Google Maps