Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Baseløs + KURS

8 oktober // 20:00

- DKK 75

Baseløs er lyden af et pop-excentrisk indie-pop-band, når det er bedst. Med ’Helt til København’ har Baseløs for alvor, vist deres potentiale.

Baseløs’ spændende og fængende lyd er både personlig, drømmende og energisk – og formår at tage publikum med på en rejse, samt lade energien folde sig ud. Baseløs er en cocktail, som giver associationer til det tidlige Alphabeat eller nye danske indie bands som Barselona.

Bag navnet, Baseløs, finder man 5 musikere, som ikke kun er dygtige sangskrivere og producere, men nyder at sætte deres eget, nytænkende take på dansk popmusik. Hermed skabes sange, som kan tages og føles på, gennem sangenes detaljerigdom og dynamiske energi.

Baseløs har ved deres tre første udgivelser oplevet stor succes. Du har nok stødt på Baseløs i radioen, læst om dem på GAFFA eller hørt dem på din egen yndlings-playliste på Spotify. I starten af 2022 udgav Baseløs ’En Måneds Tid’, som blev udgivet efter en mindre danmarks turné, hvor GAFFA kvitterede med 4 stjerner for deres show på Radar, Aarhus.

Gaffa Skriver:
De fleste gange, når man sætter et nyt stykke musik på, skal der lige et par gennemspilninger til, før man for alvor mærker, hvordan tekst, melodi, opbygning, vokal og instrumenter smelter sammen til en gryderet af kvalitet. Ved Baseløs lover vi, at det sker inden for de første få sekunder. Baseløs er fem unge musikere fra Aarhus, som i skrivende stund blot har udgivet to singler, “Helt til København” og “Smuk nok”. To numre af vanvittig høj kvalitet, hvor førstnævnte er noget nær et mesterværk. Forsanger Laura Blem Vinkler har en gennemtrængende stemme, som kan mærkes lige i hjertekulen, og den bakkes op af rockinspirerede guitarer og en fængende rytmesektion. Det er den perfekte balance mellem højtflyvende og jordnært. Det er alternativt pop omfavnet af det danske sprog, hvor teksterne er legende og fortæller historier om kærlighed og ungdommen.

KURS er et ungt dansk indie/rock band, der med sine melodiske rock-tendenser og vedkommende danske tekster vækker følelser hos en bred vifte af musiksmage. Sårbare tekster, riffs der bider fra sig og rytmer der byder op til dans, gør at KURS ligger i en klasse for sig selv.

Bandet blev dannet i 2020 af fire venner på en musikefterskole. De deler den fælles ambition om at få skrevet en masse musik, komme ud med det og tekster som man kan relatere til. KURS vil give publikum en stor musikalsk oplevelse hvor indie/rocken kommer helt ud over scenekanten og dermed forener musikere og publikum.

Dørene åbner kl 19:00

Detaljer

Dato:
8 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
8 oktober
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK 75
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps