Indlæser Begivenheder

« All Events

Aphyxion + support: Royal Deceit

14 september // 20:00 - 23:00

- Gratis

14. September // FRI ENTRÉ // Walthers Musikcafé

// APHYXION //
APHYXION er tilbage, og de skubber til grænserne for deres lyd endnu engang. De er blevet kaldt dødsmetalens redningsmænd af Metal Hammer UK, men APHYXION er ikke et band, der lader fortidens markater diktere fremtidens lyd. Det beviste de eftertrykkeligt med deres “Aftermath” udgivelse, der skubbede bandet mere over i metalcore genren, men tilstadig havde dødsmetalens punch i Michael Vahls stemme. Således gik ‘Aftermath’ hen og blev en international udgivelse med mere end 4 millioner streams på verdensplan. Bandet stod heller ikke stille på live fronten hvor det blev til over 100 shows i hele EU.

Det må være ganske få acts i verden der kan bryste sig af at have sin tredje fuldlængde klar med en gennemsnitsalder på kun 24 år. APHYXION er undtagelsen med det nye 11 nummer lange monster “Void”.

De 11 sange på “Void har givet APHYXION lyden endnu en dimension, og sammenholder man bandets tre albums vil man med sikkerhed kunne se at det er et band i rivende udvikling. De flotte kompositioner giver overarbejde til nakkemusklerne, vil få dig til at miste stemmen, og trykke på den replay knap igen og igen. “Void” tager store chancer ved at trække sig endnu længere væk fra det oprindelige death metal udtryk.

SUPPORT:
// ROYAL DECEIT //
Royal Deceit spiller en aggressiv blanding af Nu-metal og Metalcore, med ekstrem vildskab og energi. Musikken præges af intensitet og nerve og når bandet går på scenen, kulminerer alt dette i en eksplosion af energi. Royal Deceit læner sig musikalsk op ad bands såsom Killswitch Engage og Slipknot, alt mens bandets live performance er inspireret af et band som The Dillinger Escape Plan.

Bandet er lokaliseret i Skanderborg, og har eksisteret siden 2014, og siden sin oprindelse har bandet spillet med adskillige større bands såsom; Jinjer, Illdisposed, Hatesphere, Impalers, Aphyxion og Theory.

En koncert med Royal Deceit, er en koncert man på alle måder aldrig vil glemme, og bandets morale vil altid være, at give publikum den bedste, og vildeste koncert-oplevelse.

Detaljer

Dato:
14 september
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1076457882561017

Detaljer

Dato:
14 september
Tidspunkt:
20:00 - 23:00
Pris:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1076457882561017