Indlæser Begivenheder

« All Events

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

An Evening With Cocktails – AFLYST

16 januar // 19:00 - 23:45

- DKK 300 – DKK 450

New York 1955 – det er stemningen og tidsperioden vi ønsker at drømme os hen til denne aften. Vi har pianist i huset og allerede i døren, vil du blive mødt at aftenens butler.

Menuen er lagt på forhånd og nedenfor kan du læse om de 2 muligheder, men selvfølgelig kan du altid synke ned i vores drinkskort, som til denne aften er med klassikere du kender, og cocktails du ikke ved du mangler at smage. Du vælger mellem Brooklyns Best edition eller går all-in med en New York speciel edition.

Vi forbereder egne sirupper og reduktioner til aftenen, så når du møder vores bartendere er det med ambitionerne helt i top.

Dørene åbnes kl 19:00 og vi starter serveringen, når du føler for det. Dog skal vi i gang senest kl 20:00, så kom ikke senere end det.

Brooklyns Best edition ► 300,-

Klassisk Champagne Cocktail 🍸
En frisk og let cocktail som langsomt bliver sødere i takt med at du nærmer dig bundet af champagneglasset.

Singapore Sling 🍸
Opfundet omkring 1911 på Raffle´s Hotel i Singapore. Fra starten brugte man den danske kirsebærlikør ”Cherry Heering” som kom med de danske handelsfartøjer retur til det fjerne Asien. I dag en udødelig klassiker, som du skal smage.

Feng & Shui 🍸
Vi bruger her en helt speciel japansk blommelikør, Choya Umeshu Extra Years som i denne rombaserede cocktail møder en hindbæreddike. Den er opfundet af danske bartendere fra Skt. Pauls Apothek i Aarhus.

New York Speciel edition ► 450,-
Her er Brooklyns Best menuen inkluderet og dermed får du samlet 5 cocktails.

Millionaire 🍸

En ægte World Class vindercocktail. Du føler dig som noget helt særligt når denne cremede cocktail rammer din gane. Rom og cola som du aldrig har smagt det før.

Phil’s Collins 🍸

Her twister vi igen en klassiker. Sødt og syrligt mødes i vores favorit. Syrlig havtorn gin, agurk og citron giver den klare gule farve, der gør denne cocktail til en frisk og let afslutning på aftenens menu.

Detaljer

Dato:
16 januar
Tidspunkt:
19:00 - 23:45
Pris:
DKK 300 – DKK 450
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
16 januar
Tidspunkt:
19:00 - 23:45
Pris:
DKK 300 – DKK 450
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps