Indlæser Begivenheder

« All Events

Alexander Woods

29 oktober // 20:00 - 22:00

- DKK 50

Alexander Woods forfører dig i en sprudlende omgang Upbeat Soul/Pop.

·29. Oktober 2020 @ Walthers Musikcafé
·Koncertstart: 20.00
·Gratis adgang.

»A clash of modern and old soul«
Tag med når Alexander Woods kommer til Skanderborg og lufter sit sprudlende Soul/Pop-univers.

Lyt til Alexander Woods her:
https://AlexanderWoods.lnk.to/Older

Med tidlige, dybe rødder i musikken og en konstant kørende plade-spiller i baggrunden, er Alexander Woods resultatet af mange års søgen. En søgen efter et ægte udtryk igennem melodi og lyrik.
I et imaginært broderskab mellem Tom Misch og Paolo Nutini, skal du forestille dig en tredje lillebror der længe har kigget de 2 brødre over skulderen og nu sparker døren ind.

Med den tyske radio-darling »Undone & Hollow«, en hæsblæsende række sommershows i bagagen, og pop-baskeren »Cause & Effect« var 2019 et godt år for Alexander Woods. I kølvandet på den solide modtagelse, sidste single fik, kommer nu næste udspil fra den kantede popsmed.

“I en tid, hvor alt og alle er et par simple klik væk, er det intet under, at der står skrevet ‘bound for failure’ henover de fle- ste partnerskaber. Når vi konstant bliver påmindet om, at græsset kunne være grønnere et andet sted, krakelerer fundamentet i vores samliv, og vi tolker kedsomhed og hverdag som tegn på at hive teltpælene op og søge videre, i en jagt på en tåget opfattelse af fuldkommenhed,” udtaler Alexander Woods

»Older« er en moderne ballade, som leverer en knusende ærlig fortælling om kunstnerens fejltrin, påvirket af vores digitale misbrug. Omsvøbt i et varmt tæppe af keys, saxofon og akustisk guitar, bliver lytteren suget ind i det gyngende groove, der både viser oldschool integritet, og moderne enkelthed.

Med aktuelle singler på hånden, drager Alexander Woods rundt i det danske land, med følelserne ude på tøjet.

Gå ikke glip af braget af en energiudladning, når Alexander Woods og band udfolder sig live. Deres koncerter sætter både krop og sjæl i bevægelse, og Woods taler hurtigt publikummet varme og placerer dem i sin hule hånd.

Find Alexander Woods her:

·Facebook: http://bit.ly/2iKbVj3
·Instagram: http://bit.ly/2jA2iHG
·Youtube: http://bit.ly/2k1cru1

Detaljer

Dato:
29 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps

Detaljer

Dato:
29 oktober
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 50
Hjemmeside:
Køb Billet

Sted

Walthers Musikcafé
Adelgade 125
Skanderborg, 8660 DK
+ Google Maps