Indlæser Begivenheder

« All Events

Ace Rosewall

27 februar // 20:00 - 22:00

- DKK 35 – DKK 60

Lokalt musikhåb vender tilbage fra London og spiller koncert for første gang i 3 år!

”Hvis du er vild med Ed Sheeran, så lyt lige her!” – Karrierekanonen

Det er ved at være over 3 år siden den unge singer/songwriter Ace Rosewall tog til London. Siden da har han med næsten 200 koncerter i ryggen gjort sig bemærket på Londons undergrundsmusikscene. Han er blevet formet som live artist, og hans erfaring opleves tydeligt, når Ace og hans band indtager scenen, hvor de involverer publikum og entertainer ned til bagerste række.

Ace, der oprindeligt er fra Skanderborg, er en del af den bølge af singer/songwriter pop, der de sidste år har fundet vej til den helt store scene med artister som James Bay, Lukas Graham og Lewis Capaldi. Hans rå pop og nærværende tekster drager inspiration fra genrer som soul, rap og alternativ rock men har altid rod i singer/songwriter genren. Kort sagt er det simpel og god popmusik og ikke så meget pis.

I løbet af tiden i London sikrede singlen ”Fooling Around” Ace et samarbejde med det danske pladeselskab Target Group, der sørgede for, at Ace i sommers kunne tage til København for at indspille en ny EP. En forskelligartet EP, der afspejler Ace som artist og skal være med til at bane vejen for hans gennembrud i Danmark. Den første single ”I Don’t Think They Know” er ude på alle online platforme og i den danske radiosfære.

Aces mål har altid været klart og ambitiøst, og et internationalt gennembrud er kun begyndelsen, så hop ombord og følg Aces rejse mod målet allerede nu:
www.lnkfi.re/IDontThinkTheyKnow

www.facebook.com/AceRosewall
www.instagram.com/acerosewall
www.youtube.com/user/asgerace

Detaljer

Dato:
27 februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 35 – DKK 60
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/58016/Ace_Rosewall

Detaljer

Dato:
27 februar
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
DKK 35 – DKK 60
Hjemmeside:
https://smukbillet.safeticket.dk/58016/Ace_Rosewall